Terms & Conditions


Splošni pogoji poslovanja za darlyings.com

Nazadnje posodobljeno: 29.12.2023

Dobrodošli na darlyings.com, ki ga upravlja Darlyings. Ti splošni pogoji poslovanja urejajo vašo uporabo naše spletne strani. Z dostopom ali uporabo darlyings.com se strinjate, da boste spoštovali te pogoje. Če se s katerim koli delom teh pogojev ne strinjate, vas prosimo, da se vzdržite uporabe naše spletne strani.

1. Splošno

  • Podjetniške informacije: Darlyings upravlja darlyings.com in prodaja kristale za dobro počutje. Za stik lahko uporabite darlyings101@gmail.com.
  • Posodobitve: Ti pogoji se lahko redno posodabljajo. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete te pogoje, da ostanejo obveščeni o posodobitvah.

2. Uporaba spletne strani

  • Dopustna uporaba: Strinjate se, da boste darlyings.com uporabljali le za zakonite namene in v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi.
  • Ustvarjanje računa: Za dostop do določenih funkcij naše spletne strani boste morda morali ustvariti račun. Strinjate se, da boste pri ustvarjanju računa posredovali natančne in popolne informacije ter jih po potrebi posodabljali.

3. Nakup izdelkov

  • Opisi izdelkov: Trudimo se zagotavljati natančne opise in slike naših izdelkov. Vendar ne jamčimo, da so opisi izdelkov ali druga vsebina naše spletne strani natančni, popolni, zanesljivi, aktualni ali brez napak.
  • Cene: Vse cene so navedene v valuti, prikazani na spletni strani. Cene so lahko spremenjene brez predhodnega obvestila.
  • Naročila: S postavitvijo naročila oddate ponudbo za nakup izdelkov v skladu s temi pogoji. Pridržujemo si pravico do zavrnitve ali preklica naročila iz kateregakoli razloga.

4. Intelektualna lastnina

  • Lastništvo vsebine: Vsa vsebina, vključno, vendar ne omejeno na besedilo, grafiko, logotipe, slike in programsko opremo, je last Darlyings in je zaščitena z mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah.
  • Licenca: Dodeljuje se vam omejena licenca za dostop in uporabo naše spletne strani za osebne, nekomercialne namene. Vsaka neavtorizirana uporaba naše vsebine lahko krši avtorske pravice, blagovne znamke in druge zakone.

5. Omejitev odgovornosti

  • Odpoved: Darlyings ponuja darlyings.com “kot je” in “kakršna je” brez kakršnih koli jamstev.
  • Omejitev: V največji možni meri, dovoljeni z veljavno zakonodajo, Darlyings ne odgovarja za posredne, naključne, posebne, posledične ali kazenske škode.

6. Veljavno pravo

Ti pogoji so urejeni in razlagani v skladu z zakoni, ne glede na njegova pravila o konfliktu zakonov.

7. Prenehanje

Darlyings si pridržuje pravico do prekinitve ali suspenza vašega dostopa do darlyings.com brez predhodnega obvestila ali odgovornosti iz kateregakoli razloga, vključno z neupoštevanjem teh pogojev.

8. Kontaktni podatki

Za vsa vprašanja ali pomisleke glede teh splošnih pogojev poslovanja nas kontaktirajte na darlyings101@gmail.com.

Z uporabo darlyings.com potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali s temi splošnimi pogoji poslovanja. Če se s temi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.

9. Varstvo osebnih podatkov

  • Zasebnost: Vaša zasebnost je pomembna za nas. Podatke, ki jih posredujete preko naše spletne strani, zbiramo in obdelujemo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.
  • Piškotki: Naša spletna stran lahko uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. S piškotki se zbirajo podatki o vaših interakcijah z našo spletno stranjo, vendar ne vsebujejo osebnih podatkov, ki bi vas lahko identificirali.

10. Pritožbe in reševanje sporov

V primeru morebitnih pritožb ali sporov v zvezi z našo spletno stranjo ali izdelki se lahko obrnete na nas preko e-pošte navedene zgoraj. Pritožbe bomo obravnavali v skladu s točko 8 (Kontaktni podatki).

11. Splošne določbe

Če katera koli določba teh splošnih pogojev poslovanja postane neveljavna ali neizvršljiva, to ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost preostalih določb.


Z uporabo darlyings.com se strinjate s temi splošnimi pogoji poslovanja. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, se obrnite na nas preko navedenih kontaktnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za vašo zaupanje in upamo, da boste uživali v uporabi naše spletne strani.

Darlyings